Mindfulness Temelli Stres Yönetimi

Mindfulness Temelli Stres Yönetimi

Coronavirüs nedeniyle eve kapandığımız şu günlerde artan stres ve kaygı düzeyimizi düşürmek ve süreci daha iyi yönetebilmek  için normalde yüz yüze yaptığım Mindfulness Temelli Stres Yönetimi Eğitimini şu anda Zoom üzerinden online olarak şirketlere vermekteyim. 

 

Pandemi nedeniyle artan belirsizlik, sürekli stres seviyemizin yükselmesine ve savaş ya da kaç modunda dürtüsel tepkiler vermemize yol açıyor. Hepimizin başından geçen zorlayıcı yaşam tecrübeleri var ve hepimiz kendi zihnimizin içerisinde büyük bir mücadele veriyoruz. Tüm bu endişe ve belirsizlik içerisinde kendimize, bedenimize, duygu ve düşüncelerimize farkındalık geliştirip biraz daha rahatlamaya ve süreci daha iyi yönetmeye ihtiyacımız var. 

 

Yaşam anların toplamından ibaret ve elimizde olan ise yalnızca şu an diyerek, dikkatimizi şimdide tutmayı ve hayatın akışına eşlik edebilmeyi araştırıyoruz. 

 

Bu zihin yolculuğunda, anda kalmanın gücünü deneyimleyerek, dikkat arttırma, stres azaltma, kendiniz ve dünya ile daha samimi ilişkiler geliştirme, duygu ve düşüncelerinizi gözlemleme becerileri kazanabilirsiniz.

 

Mindfulness ile Stres Yönetimi Eğitimi şu anda Zoom üzerinden gerçekleştirdiğim Mindfulness teori ve pratiklerini içeren güncel eğitim programıdır ve 2,5 saat sürmektedir. 

 

İçeriğe gelince; 

 

Son Blog Yazıları